top of page
Search

GENE EDITING MET MRNA

WEF ( 2015 ) : met mRNA kan de genetische code in DNA gewijzigd worden. Een ras van zwarte muizen kan door mRNA omgezet worden in witte muizen.

De stand van de techniek evolueert razendsnel. Wat in 2015 mogelijk was is ondertussen al lang voorbijgestreefd. Anno 2022 kunnen ze met mRNA nog veel meer bewerkstelligen.

Even het geheugen opfrissen wat mRNA ( of ribonucleïnezuur ) precies is en hoe het werkt, zoals Pierre Van Damme en Bill Gates in de early days als netjes in kaart hebben gebracht. mRNA knipt via de Crispr Cas9 technologie een deeltje uit het DNA, verwijdert een aantal unieke DNA sequenties en vervangt ze door andere, nieuwe DNA sequenties. Dit is " gene editing " of gen wijziging. Mens en dier kunnen alzo geheel of gedeeltelijk veranderd worden afhankelijk van het gen dat geviseerd wordt. Mensen kunnen gezonder gemaakt worden maar ... ze kunnen ook ziek gemaakt worden, afhankelijk van de instructies die gecodeerd worden op het mRNA. Alles is mogelijk.

De pharmareuzen hebben een " one size fits all " mRNA ontwikkeld voor de voltallige wereldbevolking waarvan ze beweerden dat het ons zou beschermen tegen besmetting, besmettelijkheid en ziekte van het Severe Acute Respiratory Syndrom ofwel Sars-Cov2 virus. De praktijk heeft ondertussen al ten overvloede aangetoond dat hun mRNA vaccin NIET beschermt tegen besmetting, besmettelijkheid en ziekte en dat, integendeel, hoe vaker mensen zich laten injecteren hoe vaker ze ziek worden. Wat het mRNA dan wel precies doet in elk menselijk lichaam blijkt uit de duizenden studies omtrent de schadelijke gevolgen van de vaccins die inmiddels gepubliceerd zijn. Gezonde mensen sterven of worden getroffen door een hele resem aandoeningen.

Hoe het verder zal lopen is voor de geschiedenisboeken. Eén feit is echter zeker. Een " one size fits all " mRNA product dat de genen van de mens wijzigt zonder dat de lange termijn gevolgen hiervan gekend waren VOOR dat er begonnen is met vaccinatie, leidt onherroepelijk tot problemen. De WHO en het Amerikaanse CDC hebben in maart 2021 een ' zombie apocalypse voorspeld. Het zou wel eens kunnen dat ze gelijk krijgen. Niet omwille van een virus maar omwille van wat bij alle mensen ingespoten wordt......





10 views0 comments

Comments


bottom of page